Mulet Ortiz, Miquel

 
Nascut, accidentalment, a Faura de les Valls el 8 de maig de 1926, casat i amb sis fills. Estudià el batxillerat a les Escoles Pies de Castelló i després Magisteri a Castelló, Enginyeria Tèxtil a Terrassa, Enginyeria Industrial a Barcelona (Doctorat a Madrid) i Llicenciatura en Relacions Públiques, a Madrid.  Va treballar a Brown Boweri a Zurich-Suiza, la Barreiros i l'INI a Madrid,  Intelorce a Málaga, Dusen i Productos Químicos del Mediterráneo, a Castelló.
 
En la seua activitat social cap destacar també: Prohom dels Cavallers de la Conquesta els anys 1973, 74 i 75, President del Círculo de Cazadores  San Huberto , Vicepresident de l‘Ateneu, Vocal de la Junta de Gobierno de Castelló i del Consejo Nacional del Col·legi d'Enginyers Industrials.
 
Va tenir una gran activitat musical com a intèrpret de dolçaina i compositor d'obres com “Crida i Marxa dels Cavallers de la Conquesta”, “Montecristina”, “Quatre dansetes del carrer Sant Blai”, “L'Olivera”,  “Manolo Sanz” i moltes més.
Fou Regidor de l'Ajuntament de Castelló des del 3 de febrer de 1974 al 4 de novembre de 1975, amb l'alcalde Francisco L. Grangel i fins al 20 d'abril de 1979, amb l'alcalde Vicente Pla i nomenat com a President de la Junta de Festes en 1979 per aquest alcalde.  
Va morir el dia 10 de novembre de 1987, a Castelló.