Vicent Martí, José

Va nàixer el 22 de gener de 1930, a Castelló.
Va pertànyer a la Gaiata 4 nomenada “Calle Navarra y Adyacentes”, des de 1949 fins a 1951 ocupant del càrrec de Secretari.
Fou Regidor des del 20 d'abril de 1979 fins al 30 de juny de 1987 amb l'alcalde Antonio Tirado i fins al 30 de juny de 1991 amb l'alcalde Daniel Gozalbo. En 1980, fou nomenat President de la Junta Central de Fiestas de la Magdalena, fins a 1987. Com a President va nomenar com a membres de la Junta a persones totalment vinculades amb les festes.
Durant la seua presidència es van augmentar els Sectors, de 13 fins a 19; es va aprovar l'adquisició, per part de l'Ajuntament, de l'adreç de la Reina de les Festes, i la subvenció de 250.000 pessetes per a la roba de carrer i actes que no necessitava anar de castellonera; l'elecció de l'esbós i construcció de l'última gaiata de la ciutat de Miguel Collado; edició de les targetes de tots els cartells de la Magdalena premiats.
  
--------------
Promotor en 1980 de la idea de la construcció de gaiates individuals (12, és a dir d’una per sector) i de centrar la festa popular en la plaça Major.
Obsessionat per l’austeritat i el control de la inversió. Responsable, en 1982, de noves normes sobre el nomenament de les gaiateres de les cases regionals i l’eliminació de la recepció al tren magdalener, promogut per Casa València a Barcelona. 
 
--------------
I també: Creació del Festival de Danses de l'Antiga Corona d'Aragó; Festival Internacional de Castells de Foc; Homenatge a les Dames de Sector; Recuperació de l’Homenatge Niños del Doble Amor (S.Down). Eliminació de la nomenclatura de Dames de la Ciutat d’Abolengo, Militar, etc. Eliminació del Certamen Literari; Presència en FITUR (Madrid); Encàrrec a l’arquitecte municipal de l’esbós de les insígnies del Fadrí d’or i d’argent. Presència en les Fogueres d’Alacant de les 20 gaiates de mà que representaven als diferents Sectors.