Pitarch Roig, Joaquín

Va nàixer a Castelló el dia 4 de març de 1933. Les primeres lletres les va aprendre al Col·legi de la Consolació del carrer d'Antonio Maura, en l'actualitat Casa de Cultura de l'Ajuntament. L'escola primària la va cursar a l'escola de La Puríssima, dels germans Ramia i el batxillerat a l'Institut Ribalta. La llicenciatura de Ciències Polítiques i Econòmiques la va traure a la Universitat Central de Madrid en 1959.

En 1960 ocupa el càrrec de Gerent de la Oficina Técnica de Estudios Azulejeros. Fou Gerent de la Federación Castellonense de Productos Agrarios (FECAPA), Secretari General de Cierval, i es va jubilar, com a Secretari, de la Federación Valenciana de Cooperativas de Crédito en 1995.
Ingressa per oposició al Cos d'Economistes Sindicals en la primera promoció i ocupa el càrrec de Jefe del Gabinete Tècnico de la Delegación de Sindicatos de Castellón responsable del treballs i estudis del Consells Econòmics Sindicals d'aquesta província.
El 5 de febrer de 1967 és elegit com a Regidor pel terç sindical i deixa el càrrec el 3 de febrer de 1974, essent sempre Tinent d'Alcalde. L'any 1968 l'alcalde Francisco Grangel el nomena President de la Junta de Festejos de la Magdalena i l'any 1969 va tenir la responsabilitat de presidir les festes del 25é aniversari del nou format de les Festes de la Magdalena.