Montañés Guinot, Pere Pau

 
Nasqué el dia 8 de juliol de 1973 a Castelló.
Va formar part de la Junta de Festes presidida per Raúl Pascual en els anys 1999 i 2000 i, amb posterioritat, va ser elegit com a President els anys 2001 i 2002.
 
L'equip de la Junta de Festes per ell presidida va ser, fins aleshores, el més jove. Va promoure dintre del programa festiu alguns dels canvis, com foren: el trasllat de la Imposició de Bandes a la Reina, al Teatre Principal; traure de la setmana de festes l'homenatge a les Comissions dels Sectors; recuperació del Coso Multicolor i la creació del Desfile Internacional de Animación.
En 2002 va promoure la participació en el Desfile Folklórico Internacional a Alacant amb la Gaiata guanyadora del concurs d'aquest any, i va ser la primera vegada que un monument gaiater es traslladava fora de la nostra ciutat.
Amb motiu de la celebració del 750 Aniversari de la fundació de Castelló, la Junta va aportar l'espectacle “Tombatossals” i una edició especial del Festival Internacional de Música de Festa amb la participació de la Banda Oficial de la OTAN i de la Banda de la Guardia Real de S.M. el Rey.
Junta organitzadora del Festival de l'Antiga Corona d'Aragó.
Galantejador de la Reina Lara Sos Boix, en 2014.
Tresorer de la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lledó.
Actualment és membre de la Comissió de la Gaiata 8.
Col·laborador FestaPèdia.