López del Pozo, Crescencio "Chencho"

Gaiata, revista sonora:

«Revista setmanal sonora magdalenera», editada i realitzada per Ràdio Castelló, cadena SER, en col·laboració amb la Junta Central de Festes de la Magdalena, durant les setmanes prèvies a l’inici de les festes. Creada el 1945, va ser el segon programa radiofònic dedicat al tema, després dels anomenats «cartells radiofònics», que emetia Ràdio Castelló des del 1942, el divendres i dissabte anteriors a la romeria.
Gaiata va ser realitzada per Salvador Bellés, fins a mitjans dels anys 60 del segle XX; i per Francesc Vicent, Quiquet, a partir del 1965 fins al 1978. Els presentadors, fins a finals dels setanta, van ser Chencho i Maruja Oliveras, i Marisa Zaera als anys vuitanta, mentre es va mantenir en antena.
El programa radiofònic era una combinació d’entrevistes a personatges i protagonistes de les festes de la Magdalena, com ara reines, madrines, presidents de sector; de figures com Carlos Múrria, Antonio Pascual Felip o Manuel Segarra Ribés; així com d’escriptors com Josep Barberà Ceprià, Carlos G. Espresati o Gonzalo Puerto.