Torlá Cepriá, Carlos

Nasqué a Vilafamés (Castelló), el 17 de juliol de 1929. Després d'acabar els estudis secundaris, va estudiar la carrera de Professor Mercantil i també Assessoria Fiscal. Professionalment fou Fundador i Administrador de l'empresa ORGA, S.L. i posteriorment Director General de la Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Castellón.

Fou Regidor de l'Ajuntament de Castelló des de 5 de febrer de 1967 fins 25 d'abril de 1967 amb l'alcalde Eduardo Codina i des d'aquesta data fins al 3 de febrer de 1974 amb l'alcalde Francisco L. Grangel. En 1969 va ser President Adjunt fins a 1970 que fou nomenat President de la Junta de Festejos de la Magdalena, fins a 1973.  Quan va prendre possessió com a President José Carot, el va nomenar com a Vicepresident d'aquesta Junta.

El primer any de la seua presidència, en 1970, es va celebrar l'última gala en l'Hostal de la Llum, ja que el 20 de febrer de 1971 es va inaugurar La Pèrgola amb l'assistència de la Reina de les Festes, María Melchor Nos i el Ministre d'Informació i Turisme. En la part artística va actuar el Ballet Español de María Rosa.

També es va implantar el Festival Internacional de Danzas i va ser important l'actuació de la Famfare Guipuzcoana "Polito y sus Anastasios”, la Sección Montada de la Policía de Barcelona i el grup de “Majorettes Setoises Reveil Perolien” de Séte (Francia).