Ramón Moreno, José Vicente

Portaler de l'any 2014.
 

Hui intentaré contar-vos un poc més de la vida de JOSÉ VICENTE RAMÓN. Com jo tinc el privilegi de compartir el dia a dia amb ell, vos parlaré un poquet de com prepara i sent les activitats que realitza, ja que és la part que potser menys conegueu.

Començaré pel seu treball. Ser el gerent de la FUNDACIÓ DÁVALOS-FLETCHER des de 1992 l’enorgullix moltíssim i per això tracta de fer les coses cada dia el millor possible i portar una ordenada agenda per a tindre presents les seues  activitats diàries, ja que la FUNDACIÓ DÁVALOS-FLETCHER  realitza anualment moltes i molt variades activitats, bé siga com a patrocinadora, col·laboradora o en la seua sala d'exposicions. JOSÉ VICENTE disfruta al màxim cada dia de tot el que el seu càrrec com a gerent li permet conéixer i realitzar.

Forma part de la MILÍCIA TEMPLÀRIA DE LA GERMANDAT DELS CAVALLERS DE LA CONQUESTA, com PERE DE MONTAGUT,  on realitza totes les activitats de bon grat ja que la componen grans companys i amics.

Al vindre del  món de la docència, en els centres F.P. FINA IZQUIERDO, li va fer especial il·lusió quan  l'any 2003 la MILÍCIA el va nomenar VII GUILLEM DE MONT-RODÓN, pel gran significat per a ell, al ser aquest personatge l'educador del rei Jaume I.

També pertany a l'ASSOCIACIÓ DE BARREROS DE LA MARE DE DÉU DEL LLEDÓ, dins de la qual va representar a la FUNDACIÓ DÁVALOS-FLETCHER com BARRERO DE L'ANY 2007. No es poden imaginar l'emoció amb què prepara el seu vestit per a ser portador de Peanya de LA NOSTRA PATRONA. Sent un fervor i un orgull immens que transmet tant a la seua dona MERCHE com a la meua germana LLEDÓ i a mi.

Disfruta moltíssim les FESTES DE LA MAGDALENA, ja siga en les seues activitats com a gerent, o en les que realitza amb amics i familiars. Un dels seus actes favorits des que era xicotet és el PREGÓ dins del qual participa cada any amb la MILÍCIA i va representar a la FUNDACIÓ DÁVALOS-FLETCHER com ADELANTAT DE L'ANY de L'ALJAMA en 2008. També la ROMERIA DE LES CANYES té un pes important dins de les seues activitats d'esta setmana. Li encanten les festes de la seua ciutat.

Per a no estendre'm molt, ja que tot lo que fa ho disfruta al màxim, comentar-vos que és una persona amigable, molt familiar i amant dels animals.

Finalment intentaré descriure els seus sentiments com PORTALER DE l'ANY 2014. Molt emocionat va arribar un dia a casa i ens va comunicar que el dia 23 de Novembre, durant la presentació d'ANNA i AINARA  tindria l'honor ser nomenat PORTALER DE L'ANY. Va arribar el dia i amb la mateixa emoció i un gran sentiment va arreplegar el pergamí del seu nomenament. El dia 5 de Desembre en el sopar de madrines, després de rebre la clau com PORTALER, la seua frase va ser:  "ESTA ÉS LA CLAU QUE PER UN COSTAT OBRI LA PORTA DE LA GAIATA 8 I PER L'ALTRE COSTAT OBRI EL COR DE QUI LA REP". Amb esta frase podem veure com està d'agraït amb esta GAIATA.

Bones Festes de la MAGDALENA 2014. VÍTOL!!!        

                                                                                     Caterina Ramón Safón