Pla Colomina, Sebastián

Va nàixer el dia 14 d'abril de 1955. Els estudis primaris els va fer al col·legi de la Consolació i dos anys al col·legi d'Herrero; el batxillerat el va cursar a l'Institut Ribalta; després va traure la llicenciatura de Ciències Polítiques, Econòmiques i Comercials, en la Universitat de València; és Agent de Duanes, títol que va traure en la Escuela Oficial de Aduanas de Madrid; és Vicepresident de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación, de Castelló i President de l'Associació de Consignataris i Empreses Portuàries de Castelló; Membre del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Castelló i de la Junta Directiva de la Confederació d'Empresaris de Castelló.
Professionalment és President del Consell de Sucesores de Sebastián Roca, S.A. i Administrador de Roca Castellón Consignaciones, S.L.
 
Va ser el primer President de la Junta de Festes, elegit per votació dels membres de l'Assemblea per a 1989 i 1990.
Durant la seua presidència les principals novetats que es van incloure en el programa de festes son: Tornà de la Romeria, Enfarolà del Fadrí, I Festival Internacional de Bandes de Música de Festa, l'Esclat de Llum, I Nit Màgica de Xarxa Teatre, Noche de los Sesenta i Noche de la Copla. A més a més, s'insta i s'ajuda a les Comissions de Sector perquè es transformen en Associacions Culturals i també s'inicia la creació de la Federació de Colles.