Grup de danses LA NOVA ESCOLA

L'associació cultural grup de danses LA NOVA ESCOLA és grup format a l'agost del 2009 per la iniciativa de la família Montañés-Anglés.
Des de la seua formació, LA NOVA ESCOLA, ha participat en nombroses actuacions, recorrent així molts dels municipis de la nostra comunitat: Castelló; en presentacions de Gaiates, Festes de la Magdalena, Festes de la Mare de Déu del Lledó, A l'estiu tot lo món viu, Galanies;  Almassora, Benicàssim, Onda, Atzeneta, Benafigos, Traiguera, el Grau de Castelló, Benicarló, Alqueries, Nules, Vall d'Uxó, Borriana, Moró, Orpesa, La Pobla Tornesa, Benlloch, Moixent, Bétera, Sant Joan d'Alacant, Alcoi. També han actuat en EuroEurodisney, representant a la Comunitat Valenciana.
A mitjan de febrer, LA NOVA ESCOLA, organitza una Trobada de danses, en la plaça Columbrets de Castelló, on unix a diversos grups de ball, i acompanyats per la colla de dolçaina i tabal de LNE, fan un cercaviles pels carrers pròxims per a acabar en la plaça, i fer-hi l'espectacle.
LA NOVA ESCOLA, secció infantil, secció juvenil i secció adulta; totes elles dirigides per Lorena Montañés, que és l'encarregada del grup de ball, així com de les seues gestions i actuacions.
 
Si necessiteu més info podreu trobar-la en:
El correu: lanovaescola@gmail.com
En el local: Ronda Magdalena 95 baix
En facebook: lanova.escola
En google +: +LANOVAESCOLACastellón
En Foursquare: LA NOVA ESCOLA
En twitter: @LaNovaEscola
En tuenti: La Nova Escola Castelló
LA NOVA ESCOLA, també coneguda com  LNE, la formen un conjunt de 60 persones, i les seues famílies.

Foto: