Gaiata 4: L'Armelar

Conegut inicialment com a Sector calle Navarra (cruce Ronda) y adyacentes incloïa els carrers de Navarra, del Doctor Clara, la Ronda del Millars, (des de la de Pelayo fins a la de Pérez Galdós), de Pelayo, de la República Argentina, de Fèlix Breva, de l'Enginyer Ballester, de Mendizábal (hui d'Aparisi Guijarro), del Comte de Noroña, de Sant Francesc (segon tram), la plaça de les Escoles Pies, del Canonge Segarra, del Farmacèutic Ramos i de Sant Blai (segon tram).
 
En l'actualitat es coneix com "L'Armelar", nom que es va donar perquè la major part dels terrenys que constitueixen el sector eren propietat de Fèlix Breva i en una gran part hi havia plantats armelers, que és com es diuen en aquest lloc als ametllers.
 
Dintre del sector destacaven com a edificis singulars l'Hospital Provincial, l'Església de la Trinitat, les Escoles Pies, així com l'Escola Nova al carrer de Lepanto. La gaiata, els primers anys es plantava al cantó del carrer del Doctor Clarà amb la Ronda, després es trasllada al carrer de Pelayo.
 
Aquest sector l'any 1947, per primera vegada a les festes, va construir una gaiata infantil amb la madrina i les dames adients.