Colla TOTS PER TERRA

La colla va nàixer al 1990 quan un grup d´amics es plantejaren seriosament viure la festa fins als límits i d´una manera molt particular.
     Si un pensament generalitzar és gaudir la festa mentre el cos aguante, el  seu era més ambiciós, era viure la festa fins i tot quan el cos ja no aguantara, és a dir, quan ja tots anaven per terra, i d´ací va sorgir la idea del nom “TOTS PER TERRA”.
     Pel que fa a logotip, diuen haver triat un carro ja que aquest és el mitjà de transport que fan servir a les festes de la Magdalena. D´altra banda, cal pensar que el carro, tan emblemàtic i entranyable a les nostres terres i també tan tradicional a les nostres festes, el faran servir de vegades també quan ja aniran tots per terra, això sí, fent els honors al nom que els precedeix i esgotant les darreres forces que els restaran per a viure els dies que romanen de festa.
     L´expressió “anar per terra”, s´empra quan s´ha arribat a un estat límit, ara bé, aquest límit pot haver estat provocat per motius ben diferents. Diem que “anem per terra” quan les nostres forces han estat superades i el cansament és massa gran per nosaltres, i per una altra banda també diem que “anem per terra” quan de molt riure no ens creiem capaços d´aguantar-nos drets.
     Pel que fa als membres d´aquesta colla, ells fan referència tan sols a un dels significats que li hem donat, però també se sentiran identificats amb l´altre.