Colla PEPSI COLLA

La Colla Pepsi Colla naix per la iniciativa d’un menut grup de joves, gairebé infants, l’any 1988.
     Amb pocs mitjans i molta il·lusió, tenen l’objectiu de gaudir al màxim de les festes fundacionals de Castelló. A l’anar madurant la colla, va sentir la necessitat de fer alguna cosa també per les Festes de la Magdalena i, d’incorporar-s’hi com a membre actiu, dins de les seues possibilitats i amb humilitat.
     L’any 1992 anàrem a les Olimpíades de Barcelona, a la Expo de Sevilla i aleshores la nostra colla s’inscrigué en el registre d’Associacions de la Generalitat Valenciana amb el nom de Asociación Cultural Pepsi Colla. Aquesta circumstància juntament amb la fusió amb un altre grup de bons amics crearen les arrels de la nostre estimada colla, que en l’actualitat consta de onze adults i dos xiquets nats ja en el seu si. Un grup reduït, potser, però molt compacte i unit.
     El nostre cau social, el tenim des de fa ja bastants anys al carrer de Terol, i cada any, durant les festes de la Magdalena té obertes les seues portes de bat a bat per a tot aquell que vulga visitar-nos i degustar un xatet de vi i uns tramussos en la nostra companyia.
     També durant les Festes col·laborem amb altres associacions del barri i oferim actes i espectacles per a tothom, pensem que tots hem de sumar a la festa.