Colla A Mitges

           La Magdalena del 2009 serà la  vint-i-quatrena que viurà la Colla A Mitges baix aquesta denominació, ja que va ser fundada a la tardor d l'any 1986 a la Plaça de la Pau. Actualment ens trobareu al carrer del Pare Vicent, núm. 5.
            El nostre nom fa referència a la voluntat de fer les coses junts i la temptació de no finalitzar-ne cap. Tot i això, sempre hem tingut clara la nostra vocació de col·laborar en l'esforç comú d'organitzar les nostres festes fundacionals, de vegades assistint als actes convocats, en altres ocasions sent els organitzadors directes. Per això, va ser una de les primeres colles en afegir-se al projecte de la Federació de Colles
            Així, A Mitges està molt satisfeta de lliurar el Masclet d'Argent a la millor mascletà. Es tracta del premi pirotècnic més antic de la ciutat i té un considerable reconeixement entre les empreses del sector.
            A més a més, la colla i els seus vint-i-un socis adults, ha intentat oferir altres activitats al conjunt del veïns, com ara revetlles, teatre en valencià i més recentment, partides de pilota valenciana al carrer, una activitat a la què voldríem donar continuïtat.

Foto: