Colla DISCÒRDIA

Va ser a les festes del 92 que estaven un grapat d´amics “destrossats” d´anar de colla en colla, desitjant que no haguessen estat tan allunyades les unes de les altres, ja que no els feia cap gràcia passar els dies magdalenencs d´ací cap enllà, fent músculs de tan farts de caminar.
     A l´acabament de les festes van posar el pensament en gaudir de la festa de la millor manera possible, per la qual cosa van decidir tenir una colla pròpia. I, va ser el primer any, en una nit fosca, molt fosca, que començaren les discussions: que si jo vull fer això...,que això no es pot fer..., que podríem anar a aquest lloc..., que a mi no m´agrada... I així tota la nit.
     Aquella nit, que tots diuen que recordaran per molts anys, fou decisiva per anomenar la colla.
     Potser era un bon nom el de DISCÒRDIA, paraula que defineix la mancança d´acord entre dues o més persones, conscients que aquesta decisió era l´única cosa en qué semblava haver-hi una certa discòrdia o entesa.
     Tal vegada si segueixen amb les seues discussions a totes hores, i siga quin siga el motiu, no hauran de pensar en una poma qualsevol, sinó que haurà de ser la poma de la discòrdia.