Colla A Casa No

Aquella vesprada del 3 de Setembre de 2011, per fi i després de diversos anys comentant el tema va començar a rodar la nostra COLLA A CASA NO. Comencem no sense algun entropessó. Després de salvar els tràmits burocràtics, que no van ser pocs, tirem a volar, en una carrera contra el calendari per a poder tindre llest el nostre carro guarnit.
Van ser molts caps de setmana treballant, moltes reunions entre nosaltres i les pròpies de la Federació de Colles, però es veien recompensades veient com anava prenent forma. També van ser molts esmorzars..., com no, tot no va a ser patir.
Al final va arribar la nostra primera Magdalena que crec parlar en nom de tots serà una de les més especials que hem viscut. Vos confesse que l'últim dia quan anàveu abaixant del carro i em dirigia a aparcar-lo, quasi quasi me cauen les llàgrimes.
Però... açò només havia començat, creiem veure el final d'un treball realitzat però només era el principi de moltes aventures. Setembre del 2,011 ???  Sí, eixa és la data en què es constituïx la Colla A Casa No. Però, no vos deixeu enganyar, esta colla està forjada amb dècades d'història Magdalenera.
No és la primera vegada que hem tingut colla, fins a tres colles diferents amb diverses ubicacions a Castelló. No és la primera vegada que disposem de vehicle magdalener. Es podria dir que tampoc hi ha Magadalena que no hàgem viscut divertits dies tots junts.
Em vénen a la memòria infinitat de moments inoblidables. Hem anat de festa amb carrets de xiquets, de no tan xiquets, amb companys en crosses, embarassats, però sempre, al final la diversió estava garantida. Efectivament, amb els fonaments d'unes relacions personals molt consolidades, amistat, familiar, etc. Tot això forjat amb les experiències que cada un hem viscut en les anteriors colles que havíem estat, adobat amb unes terribles ganes de disfrutar de la Magdalena naix la COLLA A CASA NO.

Foto: