Colla CAP DE SURO

Allà pel 1998, a primers d’any, el grup d’amics vam decidir crear la nostra Colla. Era una forma d’establir-nos i fer alguna cosa més per les festes.
     Aquest primer pas va ser el més fàcil..., ara quedava posar-li nom a la Colla! Per això vam necessitar uns quants caps de setmana, es van barallar molts noms, però ningú ens pareixia prou adequat. Finalment, i durant una conversa trivial, algú va dir una cosa que va sonar prou estúpid, i alguns membres dels que avui formen la Colla, li van dir a l’hora: “No sigues tan CAP DE SURO”, i llavors algú va proposar aquesta expressió com a nom de la Colla. Tots vam estar d’acord, i així, per a les Festes de la Magdalena del 98, vam començar com a “Colla Cap de Suro”.
     A l’hora de triar el logotip, el nom ens donava prou de joc, ja que podíem (i, de fet, ho vam fer) tindre dos logotips: el logotip oficial, basat en el significat literal del nom de la Colla —un tap de suro de festa, amb porró a la mà—, i un altre logotip basat en el sentit figurat de l’expressió —un xic que porta el seu propi cervell en la safata—. Amb el temps, per qüestions oficials, i per sentir-nos més identificats, utilitzem el primer.