Salutació de la Presidenta de la Junta de Festes

Benvolgut visitant de FestaPèdia,
Organitzar les nostres Festes suposa una gran satisfacció i responsabilitat; sé que estan en joc les il·lusions i el treball de molts castellonencs i vos puc garantir que hem posat tot el nostre esforç a intentar no defraudar a ningú d’ells. I per això comptem amb dos valors excepcionals; per un costat amb la nostra trajectòria en el món de la Festa; en el meu cas particular una experiència adquirida junt a la Gaiata 8. I per un altre, el comptar amb un equip de gent que viu per i per a la Festa.
És un gran regal com castellonera i gaiatera sentir tot el que estic vivint, però a més, poder fer-ho rodejada de gent a qui vull i admire. Però el regal es convertix en preat tresor quan a més la fortuna ha volgut que puga compartir esta edició festera junt a famílies amb què m’unix una especial amistat.
Què més pot demanar una festera de la nostra ciutat?...res més, llevat que entre tots aconseguim que les pròximes festes siguen, un any més, les millors Festes del Món.
Disfruteu-les,…espremeu-les al màxim…perquè estes són les vostres festes, les Festes fetes per i per als festers del nostre poble, per a goig de tots el nostres veïns i visitants. No hi haurà major recompensa per a aquells que estem treballant tot l’any en la seua organització que veure com Castelló esclata en Festa i tots ho gaudiu.
Amb estima.
 
 Noelia Selma Andreu
 Presidenta de la Junta de Festes de Castelló