Salutació del President de la Junta de Festes

Benvolgut visitant de FestaPèdia,
 
Les nostres festes són, cada any, el fruit del treball discret i entusiasta de moltes persones. Castellonencs i castellonenques de diferents generacions uneixen les seues forces per fer possibles, cada any, unes celebracions “dignes de nom i de fets”, com va escriure Bernat Artola. Sense la seua il·lusió, sense la vostra empenta, res no seria possible.
 
Elaborada amb cura des de la Gaiata 8, Portal de l'Om, aquesta pàgina web és un recull imprescindible per a conèixer amb detall a totes les persones que, des dels col·lectius festers o senzillament des de l'amor a Castelló, han posat el seu gra de sorra perquè la Magdalena esdevinga el que és hui. Però FestaPèdia també és -i potser sobretot- un calurós homenatge als homes i dones que partint des de l'anonimat, han tingut un paper protagonista en algun moment de la història de les nostres festes.
 
Per totes aquestes raons, us convide a escorcollar a FestaPèdia amb una actitud oberta a la sorpresa. Estic segur que gaudireu i descobrireu nous detalls que desconeixíeu sobre molts castellonencs del passat i del present. El futur l'escrivim entre tots, ara mateix.
 
Juan Vicente Bellido Zafón
President de la Junta de Festes de Castelló